“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще предизвикваме професионални

...
“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще предизвикваме професионални
Коментари Харесай

След скандала с рокадата в Нова телевизия: Шеф Виктор Ангелов с първи думи какво му предстои!

“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще провокираме професионални готвачи и кулинарни гении, да покажат максимума от себе си пред погледа на цяла България ”, разкрива началник Виктор Ангелов.
Виктор Ангелов е първият българин началник в кухнята на петзвезден хотел в целия свят. Трикратен собственик на купата “Ресторант на годината”. В гилдията е прочут като “абсолютен буквоядец в кухнята”. Нарича личните си кулинарни шедьоври просто " вкусно похапване ". Сега се изправя пред ново предизвикателство като водещ на световноизвестното риалити съревнование за професионални готвачи Hell’s Kitchen България, което започва напролет на 2018 година. Победителят ще получи 100 000 лв. и контракт в ресторанта на началник Ангелов. Всички искащи да вземат участие, могат да се запишат за кастинг.

“Човек би трябвало да е буквоядец в това, което прави. Поемайки ангажимент като основен готвач в един ресторант – ти би трябвало да си съвършен”, счита известният кулинар.

“В Hell’s Кitchen ще изисквам дисциплинираност, отборна игра, тъй като с цел да спечелиш това съревнование, би трябвало да си екипен състезател. Това, което ме вбесява, е равнодушието на хората и неналичието на усърдие. Незнанието не е проблем. Човек се учи, до момента в който е жив”, разкрива началник Ангелов.

“Гордън Рамзи си е Гордън Рамзи – постоянно съм се възхищавал на неговия неуморен дух. Когато си направил положителният тим, тогава нещата стартират да се движат безпрепятствено. Когато имаш един добър тим, нещата се случват както трябва”, счита известният кулинар.

" Дори шкембе чорбата може да бъде гурме ", сподели шефът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР